Brief van Esther

21 september 2012

‘Ik deed mee met Ganspro van 2002 tot 2005. Mijn vader kon me niet naar de middelbare school laten gaan. Hij heeft twee vrouwen. Elk hebben ze acht kinderen. Ik ben de vierde in mijn familie. Als ik niet met Ganspro in aanraking was gekomen door Jacob, had ik nooit naar de middelbare school gekund. Dankzij de donateurs heb ik mijn opleiding kunnen doen, en hoeft mijn familie niet met een lege maag naar bed.

EstherLater ging ik naar de verpleegkundige opleiding in Kaplong. Die opleiding heb ik nu helemaal afgerond. Ik werkte een tijd in Zuid Soedan, maar daar ben ik weggegaan om dichter bij mijn familie en de gemeenschap te kunnen zijn.

Ik bid voor jullie allemaal en zou het fijn vinden jullie te ontmoeten als je Kenia bezoekt. Ik dank Jacob dat hij ons aanmoedigde en stimuleerde om hard te leren. Ik zegen jullie. Ik kan mijn dankbaarheid niet uitdrukken op dit papier. Maar ik zal mijn familie en mijn gemeenschap helpen door hen eerste klas
gezondheidszorg te bieden. Wie op aarde kon zich voorstellen dat ik dit beroep zou krijgen! Als mensen ernaar vragen dan is mijn antwoord gelijk aan dat van de blinde man in Joh. 9: Jezus heeft het mogelijk gemaakt.

Moge God u zegenen bij het sponsoren van nog meer arme studenten.

Esther Munanie Mutinda’

P.S. Esther werkt nu in het ziekenhuis in Mwingi, in
haar eigen gebied.

Laatste nieuws