Joseph Mutua Kithome klaar met zijn opleiding!

12 mei 2016

 Joseph is één van de acht kinderen. Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn inkomen is nodig in het gezinsonderhoud. In Ukambani komt het veel voor dat mensen tien kilometer lopen om water te putten.

Joseph heeft zijn opleiding Land- en Waterbeheer afgerond. Hij is blij en schrijft: ‘Ik zal nooit vergeten dat u door de rijkdom uit het huis van mijn hemelse Vader mijn leven hebt veranderd. Ik zou willen samenwerken met ondernemers in de watersector om de waterbronnen te verbeteren in mijn woongebied en verder in Kenia. De Heer zal me helpen. Uw steun hielp mij gemotiveerd te blijven op moeilijke momenten. Dank aan Jacob Musyoka, die het licht in mijn leven schiep toen het donker was. Ik zal altijd dankbaar zijn, en bidden dat God wonderen uitwerkt in uw levens. Moge Hij u allen overvloedig zegenen en uw gebied vergroten.’

Wilt u een student zoals Jospeh helpen om een opleiding te volgen? Geef dan aan Edukambani. Al voor 35 euro per maand gaat er een jongere uit Ukambani naar een middelbare school.

Laatste nieuws