10.000 redenen tot dankbaarheid – nieuwsbrief december 2019

2 januari 2020

Terugkijkend op het afgelopen jaar is er alle reden om dankbaar te zijn. U ben als trouwe donateurs royaal in uw schenkingen en biddend betrokken bij het werk. Heel hartelijk dank!

Zo kunnen de leerlingen en studenten door met hun opleidingen. Nieuwe leerlingen hebben een eerste jaar bijna afgerond met goede resultaten. Er zijn er verschillende die afgestudeerd zijn en een baan vonden. Na het overlijden van de directeur van Ganspro, Jacob Musyoka, worden zijn verantwoordelijk-heden overgenomen. Het werk vindt voortgang, en is in goede handen bij het nieuwe bestuur. Het wordt ondersteund door de directie van de African Inland Church. De Here God zegent dit project op een bijzondere manier!

Lees in de nieuwsbrief meer over de ontwikkelingen in Ukambani

Het bestuur van Ganspro

Laatste nieuws