Een hoopvolle toekomst – nieuwsbrief juni 2019

11 juni 2019

Enkele maanden na het overlijden van Jacob Musyoka brachten bestuursleden van Edukambani, Govert van Dam, Marcel Groenendijk, Kees Stam een werkbezoek: Het was een bemoedigende reis, waarin we onder de indruk kwamen van het werk dat door het bestuur van Ganspro en de alumni wordt verzet. Na het overlijden van Jacob zijn ze niet bij de pakken neer gaan zitten en hebben ze gedaan wat gedaan moest worden. Ook zijn er ideeën voor de toekomst. De alumni (afgestudeerden) sponsoren vanaf januari 2019 zelf een extra, zesde, scholier die start met de middelbare school.

Lees in de nieuwsbrief snel verder over de seminardag, het bezoek aan de familie van Jacob en de vergadering van de alumni.

Alumni met bestuur Ganspro en delegatie van Edukambani

Laatste nieuws