Bestuur Ganspro aan het werk: selectie en seminardagen

8 juni 2023

Op 14 januari vergaderde het bestuur van Ganspro om leerlingen voor het voortgezet onderwijs (secondary school) en polytech te selecteren. Er waren 62 aanmeldingen voor het voortgezet onderwijs en 6 voor de polytech. Het was moeilijk om 7 leerlingen voor het voortgezet onderwijs en 5 voor de polytech ter selecteren. Daarom is er een lijst gemaakt van 12 ‘most needy’ leerlingen, met het verzoek aan bestuur van Edukambani of er nog extra leerlingen geselecteerd kunnen worden. Tijdens de bestuursvergadering van 26 januari besloot het bestuur van Edukambani dat er 3 extra leerlingen voor het voortgezet onderwijs geselecteerd kunnen worden.

Op 19 januari was er een goed bezochte seminardag waarbij deze foto is gemaakt van de nieuwe leerlingen die starten in het voortgezet onderwijs.

Op 10 april vergaderde het bestuur van Ganspro om studenten te selecteren voor vervolgopleidingen (HBO en universiteit).

Op 4 mei werd er weer een goed bezochten seminardag gehouden.

Laatste nieuws