Het totaalplaatje klopt! – nieuwsbrief december 2022

14 december 2022

Afgelopen juli hebben Dieke en Marcel namens het bestuur van Edukambani een werkbezoek aan Kenia gebracht. De banden met onze zusterorganisatie Ganspro werden aangehaald en de zegen op het werk in Kenia stemt tot dankbaarheid.

Marcel en Dieke hebben een aantal scholen bezocht en onze penningmeester ter plaatse, Chris, weet steeds precies aan te geven welke leerlingen op die school gesteund worden door Edukambani. Ook werden ze goed ontvangen door schoolhoofden en konden ze ter plekke zien hoe het proces verloopt van het overhandigen van de cheques voor de leerlingen. Dieke heeft veel leerlingen gesproken. De gesprekken bevestigen ons dat de leerlingen die we met elkaar ondersteunen de support echt nodig hebben. Dat is misschien nog wel de belangrijkste constatering en stimuleert ons om met hernieuwde energie weer verder te gaan met het project. Het totaalplaatje klopt!

Lees verder in de nieuwsbrief voor een uitgebreid verslag en foto’s van het werkbezoek.

Laatste nieuws